uk en-us pl be tr cs de af sq

.


kategori HOME  

Si të ushqyeshme raspberries në pranverë


2017-12-05 00:00:00

Si të ushqyeshme raspberries në pranverë

Për herë të parë kemi filluar raspberries në rritje me paraqitjen e fëmijëve në familje, sepse frytet lëng janë një shumë e substancave të dobishme, veçanërisht të vlefshme në acar të dimrit dhe periudhën e SARS-it. Pa trajnimin e duhur shkurre e gjatë dha një korrave të shumë të varfër dhe vetëm pas konsultimit me një kopshtar me përvojë, ne kemi kuptuar se çfarë po ndodhte.

Për një raspberries bollshme korrjes duhet të jetë prerë. Në mënyrë tipike, kjo procedurë është kryer në fund të verës dhe fillim të vjeshtës, pas des plotë larg/twigs thatë rriturve. Ne e mori këshillën e një konsulent për tëharrje pranverë mjedër pas konvergjencë të plotë e borës në mars dhe prill.

Si kulture mjedër në pranverë

Kjo është e nevojshme për të prerë degët e vjetra të tharë në rrënjë. Shoots rinj gjelbër duhet zaschipnut krye të raspberries gjitha forcat dha anën në fidaneve të ardhshme produktive. Një metër katror është e këshillueshme për të lënë deri në 15 degë të rinjtë, jo më shumë.

Në hortikulturë, ka dy lloje të raspberries:

  • Normal-. Pas degët fruiting vdesin off, dhe deri në fund të verës ka fidaneve të reja që do të mbajnë fryte vitin e ardhshëm
  • remontan-në këtë fruta mjedër rritet në degët që janë rritur gjatë verës. Kështu, rendimenti i këtij lloji, më të lartë dhe të gjatë.

Si një kulture butë në pranverë, kur kulture kryesor është kryer kaluar bien? Pas dimrit duhet të hiqen plotësisht proceset e shuar në rrënjë, dhe dëmtuar pjesërisht nga të pastër vetëm në pjesën e dëmtuar.

Ekziston edhe një metodë e prerje të dyfishtë-shumë i vjetër dhe mjaft efektive, por pak e përdorin atë në praktikë
Artikuj që kanë lidhje

 Një përfitim i madh i lakër kineze
 Fidane domate shtrirë dhe bleu një zbehtë-gjelbër
 Sëmundjet dhe dëmtuesit e trangujve. Si të shpëtoj prej tyre
 Kopshtari Apple Dëmtuesit sëmundje
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse