uk en-us pl be tr cs de af sq

.


kategori HOME  

Si për të mbjellë currants ne faqe?


2017-12-26 00:00:00

Si për të mbjellë currants ne faqe?

Nëse doni të dini se si për të mbjellë currants, atëherë ju duhet që së pari të zgjidhni një vend të përshtatshëm. Kërkesa kryesore, e cila shtrihet në tokë-është pėrshkueshmėrisė e saj për ujë

.

Faqe mund të jetë ose një pjerrësi të lehtë apo banesë. Kur currants mbjelljen duhet të merret parasysh veç e veç "duhet" të zezë, të bardhë dhe të kuqe currants.

Për shembull, rrush pa fara e zezë mund të përballojë një errësuar të lehtë, por kjo nuk do të tolerojë thatësirës. Prandaj, mund të mbillen në pjesën e poshtme ose të mesme të shpatin. Por currants kuqe dhe të bardhë, në të kundërtën, preferojnë zonat e ndriçuar.

Mbani në mend faktin se rrush pa fara nuk i pëlqen tokës acid. Për të ulur aciditetin e gëlqeres në të mbushur tokën.

Sa për mënyrën se si për të mbjellë rrush, për përshtatje të saj të kultivimit të pothuajse të gjitha llojet e tokës, me përjashtim të mbytur në ujë dhe solucion fiziologjik. Për mbjelljen e rrushit të zgjedhur një vend me ndriçim të mirë. Edhe një hije e vogël mund të çojë në faktin se sheqeri do të bjerë, dhe manaferrat vetë do të jetë shumë më pak.

Por, para se të mbjellë luleshtrydhe të saktë, ju duhet të gjejnë gjuhën e përbashkët në këtë faqe interneti që do të jetë dritë në cilësi. Vini re se nuk ka terren duhet të jetë karbonate. Përmbajtja e tyre e lartë do të rezultojë në lulushtrydhe dobët fruiting.

tokës duhet të jetë edhe moisturize, por sigurojnë se nuk ka lagështi të tepruar të tepërt. Kini kujdes për të siguruar që afër në sipërfaqe nuk është i ujërave nëntokësore underlain. Nëse ata janë gjetur, atëherë toka të tilla për luleshtrydhe rritje nuk do të funksionojë.
Artikuj që kanë lidhje

 Si të bëni trangujve serë për duart e tyre?
 Gardening Flowers fara Përhapja
 Dehëse, tërheqës livando
 Çfarë është selino të dobishme? Dëshironi të dini? Përgjigju
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse