uk en-us pl be tr cs de af sq

.


kategori HOME  

Lule kopshtarisë Mbjellja lule në tokë


2017-12-27 00:00:00

Mbjellja lule në tokë

Në kuti, pots, lojë me birila derdhur një përzierje e terren dhe tokës fletë, rërë në raport 1: 1: 1. Farërat janë mbjellë zakonisht rastësisht nga trashësia e farës dhe i dha ujë nga ekrani i vogël. Prodhimet bujqësore përfshijnë në dhomë, serë në 18-20 ° C, me shfaqjen e fidaneve në rreth 6-8 ditëve, temperatura u ul në 15 C. Kur farë do çift këto fletëpalosje në zhytje tokës serrë tyre, kuti, pots ose ridges në Kjo shkurtuara përsëri me 1/3, e cila kontribuon në zhvillimin e sistemit më të fuqishëm rrënjë. Para mbjelljes në tokë i thekur bimët për dy javë, që është. E. Gradualisht mësohet me ndryshimet në mjedis.

Bimët janë mbjellë në tokë kur të kalojë nga ngricat e pranverës, në ditët e re dhe mot me diell-në mbrëmje. Ulje teknikë është e thjeshtë: të bëjë dorën e djathtë zakon dhe dora e majtë është vendosur bimore në mënyrë që sistemi rrënjë është zgjeruar mirë. Atëherë toka është presion kundër rrënjët e të dy duart, dhe vrimë rezulton është lënë rreth uzinës për të kapur ujë gjatë ujitje. Ata janë tallaze periodikisht për mbijetesën e plotë.

riprodhimi vegjetativ. Bimë shumëvjeçare lulëzuar po nuk futem vetëm nga pasardhësit, por vegetatively-. Rizomat, duke e ndarë e ferrishtes, prerje, layering, llamba, zhardhokët, corms

riprodhimi vegjetativ ka avantazhin në krahasim me fara, siç garanton pasardhësit, plotësisht ruan vetitë dhe karakteristikat e bimës mëmë. Një numër i llojeve të lulëzuar riprodhimi vegjetativ ndodh më herët.

Ndarja e shkurret ose rhizomes-të gjerë dhe mënyra më e lehtë e shumimit vegjetativ të bimëve lulëzuar e terren të hapur. Bimët humbje e ngjyrës në pranverë të hershme, ndarjes dhe ulur në fund të verës dhe vjeshtës, lulëzuar në verë dhe në vjeshtë-. Vjeshtës dhe pranverës

Artikuj që kanë lidhje

 Ulje e trangujve në terren-hap pas hapi instruksionet
 Pleh më e mirë për currants dhe rregullat për aplikimin e tyre
 Tsinii Në rritje nga pasardhësit
 Trëndafila Rritje e aksioneve
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse