uk en-us pl be tr cs de af sq

.


kategori HOME  

Gardening Lule Ranotsvetuschie


2017-12-24 00:00:00

Ranotsvetuschie

përhapur nga fara dhe vegetatively-bulbs. Seed futem me qëllim të mbarështimit. Humbje e ngjyrës bimët rritur nga pasardhësit, për vitin e pestë. Në qershor, gjethet thahen, llamba të hyjë në një periudhë qetësie relative. Ka 2,5 vjet. Mbulesa e jashtme e llambë të përbëhet nga një mbulesë të dendur të peshore, peshore mbrojtura lëng nga humbja e lagështisë dhe kushtet e tjera negative. Bulbs duhet të gërmojnë kur gjethet pobureyut, ata janë të thata në një dhomë të ventiluar, pastrohen, të renditura në një temperaturë prej 17-20 C. mbjellë në shtator-. Hershme tetor në një thellësi prej 10-12 cm Para mbjelljes llamba trajtohen me TMTD. Për më të mirë torfe port dimërim, kashtë. Tokës duhet të jetë breathable, zonat e hapura, me diell. Në tokë duhet të bëjë 10 kg/m2 humus. Përdoret për mbjellje në grup, prerja, distilimi.

Sipas klasifikimit të fundit ndërkombëtare, tulips janë të ndarë në 15 klasa, të cilat janë të kombinuara në 4 grupe. Në tre inputeve e para janë të ngjashme në drejtim të klasave të lulëzuar: në fillim, të mesëm, me vonesë. Në grupin e IV përfshin lloje të egra dhe varieteteve që rrjedhin prej tyre, të cilat janë të dominuara nga shenjat formë. Ranotsvetuschie. 1. Simple klasë herët. Lartësia e bimëve e 25-35 cm. Lulet janë kryesisht të verdhë dhe të kuqe, filxhan-formë ose ovale. Bloom shumë herët. Recommended për distilim të hershme dhe të mesme, në janar, shkurt, mars, dhe peizazhit. Nuk janë 115 varieteteve. Për shembull, Star Brilliant, Krishtlindje Marvel Kayzerskron, Hadley et al. Terry më herët. Bimët 15-30 cm i gjatë, u dyfishua lule, ngjyra të ngrohta, faktori shumëzues është i ulët. Rekomandohet për distilim dhe kopshtarisë peisazhit. Nuk janë 124 varieteteve. Për shembull, Carlton, Murilo Maxim, Dante, Electra, Etna.
Artikuj që kanë lidhje

 Karafil Chabot në foto-mbretëresha e kopshtit
 Si për të ruajtur patate
 Si për të ringjallur tulips dhe çfarë duhet të bëhet, se ata ishin më të gjatë
 Piper Latino-në fillim të pjekur hibrid i ëmbël
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse