uk en-us pl be tr cs de af sq

.


kategori HOME  

Luleshtrydhe pajisjet Farming


2017-12-28 00:00:00

Luleshtrydhe pajisjet Farming

agroteknikë lulushtrydhe në rritje, në shikim të parë, mund të duket ushtrim shumë të mundimshme, por në të vërtetë nuk ka përpjekje të tepërta për të marrë flavorful manaferrat lëng nuk kanë nevojë të aplikojnë .

Sapo bora shkrihet dhe toka thahet pak duhet të fillojë për të numëruar shtretër për mbjelljen luleshtrydhe, farë e keqe dhe liroj tokën. Disa njerëz besojnë se është e nevojshme të luleshtrydhe sezonit farë e keqe të paktën 10 herë & ndash; 4 herë para korrjes, pas 6 herë, por jo gjithmonë e mundur për të bërë këtë, megjithatë, ajo nuk është me të vërtetë domosdo .
Pas heqjes kurriz pas dimrit do të tëharrje dhe pas shirave të duhet proryhlit faqe. Nëse shirat shumë jo, ju duhet të mendoni për lotim të tyre. Vetëm mos harroni në lidhje me të ushqyerit e tokës, e cila duhet të kryhet siç duhet .
Gjatë lulëzuar lulushtrydhe, dhe madje manaferrat veçanërisht i lidhur tëharrje duhet të ndërpritet për një periudhë të caktuar. Ndërsa manaferrat bëhem shtrat i madh me barërat e këqija tashmë në mënyrë të konsiderueshme, dhe për këtë arsye pas korrjes duhet të kryhen & laquo; ndërprerje & raquo; luleshtrydhe, ose siç është quajtur-pastrimin e
.
Pastrimi fillon pas korrjes, rreth mesit të korrikut. Barërat e këqija do t`u heqë, të shkatërruar tërë lulushtrydhe gjeth lule, të cilat e kanë paguar tashmë jashtë, hequr gjethet e vjetra shkatërruara, hequr mustaqet e tij. Nëse disa kanë filluar tashmë për të formuar një mustaqe shkurre shumë të rinj, ata duhet të transplantuar në një vend të ri .
të bëjë pastrim vetëm gjë për të bërë: të shpenzuar disa më shumë tëharrje, hiqni mustaqe, kaloni lotim bimë. Pasi çdo tre vjet duhet të ndryshohet shkurre luleshtrydhe sa ata plaken dhe në fund japin një kulture të vogël .Artikuj që kanë lidhje

 Gerbera Colorful Afrikan
 Strawberry Giant Dzhorneya dhe Gigantella maxi
 Fidane Duhur kastravec mbjelljen
 Raspberry Penguin-klasa e shijshme remontan
 


Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse