uk en-us pl be tr cs de af sq

.


<<     1   2   3   4   5     >>  


Pse domate filiz purple
Domate, ata-domate, gjatë dhe në mënyrë të vendosur e mori vendin e tyre në dietën tonë. Kjo është e lidhur jo vetëm me cilësi të shkëlqyera, por edhe me dobi të lartë.

Varietetet e domateve me fotot
Çdo vit në cirk e hershme të pranverës dhe fermerët kanë tendencë për të marrë një shumë e fara perimesh. Kjo listë përfshin fara të detyrueshme dhe domate.

Pranverë Shkurtimi rrush pa fara dhe gjatë korrjes
zvogëlimin pranverë rrush pa fara-një nga komponentet thelbësore të kujdesit për këto bimë, e cila ndihmon për të krijuar një bush harmonike në masë të madhe të rritur kulture dhe për të lehtësuar procesin e mbledhjes . Red dhe currants bardhë duhet të jetë prerë vetëm në periudhën fjetur kur bimore nuk lë. Këto lloje të frutave rrush pa fara mbi degët e vjetra, kështu që kur formimi primar e shkurret, zgjidhni pesë apo gjashtë prej fidaneve të fortë dhe prerë ata në nivelin e rreth 20 centimetra nga toka, dhe të gjitha degët e tjera të hiqen plotësisht.

Rregullat, këshilla dhe sekretet e geraniums në rritje nga pasardhësit
Në vitet e fundit, geraniums rriten nga fara është duke u bërë gjithnjë e më popullore. Krahasuar me prerje të zakonshme të farës shumimin ka një përqindje të lartë të mbirjes dhe bimë vetë merr formën e një shkurre e vogël kompakt, studded mjaft kapele ngjyra.

Si mund të fekondoj luleshtrydhe ?
Si ju doni që të gjitha përpjekjet e bëra në procesin e luleshtrydhe në rritje, nuk ishin në të kota dhe festës korrjes për sytë jo vetëm sasinë e tij, por edhe të cilësisë, respektivisht.

Currants hibride Moda dhe gooseberries në vend
Jost, ose-një hibrid i currants dhe gooseberries-fama e fituar shpejt. Ky lloj i manave-rezultat i 40 viteve të mbarështimit të vështirë të punës. Specialistët kaluan currants zi dhe gooseberries.

Kultivarëve patate Asterix
Nuk janë të varieteteve të ndryshme të patateve. Asterix referohet varieteteve të mesme-vonë e patate. Periudha e vegjetacionit e kësaj të ndryshme është rreth njëqind ditë.
<<      1   2   3   4   5       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse