uk en-us pl be tr cs de af sq

.


<<     271   272   273   274   275  


Veratrum albumin, hellebore bardhë apo bar i mbushur me morra
Veratrum-barishte gjithëvjetor e familjes Liliaceae Melanthiaceae më parë. Në Rusi rritet shtatë lloje, duke përfshirë hellebore Lobel, hellebore bardhë, hellebore e zezë.

Si të rritet luleshtrydhe
cirk shumë cirk pajtohen se manaferrat më të shijshme dhe të bukur në kopsht është një lulushtrydhe. Kujdesi i duhur i luleshtrydhe me të drejtë mund të quhet një garanci suksesi i shfrytëzimit të tij të lartë.

Sëmundjet piper i ëmbël. Mozaik Duhani dhe Verticillium duash
Po të mos ishte për sëmundjen e ëmbël piper, kultivimi i kësaj kulture të dashur do të jetë shumë më e lehtë. më e zakonshme në gjethe e sipërme e piper mund të gjenden njolla drite ose hije të errët të gjelbër.

Cosmos shumë vite-stolisje kopsht
Cosmos bimë shumëvjeçare që i përkasin familjes Asteraceae, dhe emri i saj është i lidhur me fjalën greke "Cosmos"-"dekoroj". Dhe populli prej të cilit ai është popullor, affectionately quan "babe.

Maple shtëpi ose abutilon: Karakteristikat e kultivimit dhe mbarështimit
Maple shtëpi është i përshtatshëm për kultivim në çdo rajon ku ka diell dhe tokë pjellore. Ajo nuk kërkon kujdes të ndërlikuar, dhe për të përballuar me riprodhim edhe dashnor.

Fidanë Mbjellja kumak
marigolds janë bimë barishtore. Ka rreth 30 lloje të kumak. Megjithatë, të gjitha speciet janë kujdes i thjeshtë, ndërsa mjaft shpejt rriten lehtë të përballojë thatësira, dhe shumë të dua e ngrohjes dhe të lehta.

Seed rritje e fasule në tokë. Si të rritet fasule
Fasule në shumë cuisines të botës është e rëndësishme, sepse ajo i referohet 10 i dobishëm për të produkteve të shëndetit të njeriut. Shumë cirk amator rritet fasule si një shtojcë për kulturat e tjera.
<<      271   272   273   274   275         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse