uk en-us pl be tr cs de af sq

.


<<     277   278   279   280  


Fidane domate në dritareje: disa këshilla të rëndësishme
Kush nuk i pëlqen për të ngrënë në verën e lëng, domate e pjekur, dhe rritur madje personalisht? Sidomos, në mënyrë që të mblidhen të korrave të pasur të kësaj kulture, madje e duhet të ketë të fermë-shtëpi apo zonë periferike:. Shumë varieteteve të domateve mund të rritet pa ndonjë vështirësi në dritareje ose ballkon Në rritje domate fillon me përgatitjen e materialit fidanor-fidanë.

Allspice
allspice-është një pemë me gjelbërim të përjetshëm i familjes Myrtle, e cila arrin një lartësi prej 6-12 metra. Lule janë të bardhë, të mbledhur në racemose cadra rreme.

Kujdes Shtëpi për fidanëve piper
Ka shumë varieteteve të piper. Spec i kuq më i zakonshëm, e zezë dhe të gjelbër djegës ëmbël. Secili prej tyre në rritje në një zonë të caktuar, të cilat, natyrisht, karakteristika të ndryshme të kujdesit të fidanëve piper.

Si të rritet zymbyl House: punët e këndshme
zymbyl-një nga lulet më të hershme të pranverës. Ai është paraqitur shpesh në një vazo të tetë të muajit mars.

Foto Salvia-bukuri simpatik
goditës dhe bimëve të pazakontë të quajtur Salvia na erdhi nga Evropa ngrohtë jugore. Rhode Salvius përbëhet prej më shumë se shtatë qind specieve, ndër të cilat ka të dy vjetore dhe shumëvjeçare.
<<      277   278   279   280         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse