uk en-us pl be tr cs de af sq

.


<<     1   2   3   4   5   6     >>  


Mbjellja fara patate-avantazhet dhe sfidat
mënyra të përhershëm e patate vegjetative mbjelljes është konsideruar si një zgjedhje e mirë germinated patatet janë mbjellë në shtretër.

Ixia në foto
Ixia në foto-ajo klubnelukovichnoe bimë të bukur kopsht të lulëzuar. Ka rreth 25 lloje të Ixia. Atdheu i saj-Afrika e Jugut. Ixia foto është e karakterizuar nga lule me ngjyra të ndezura, me një qendër të kuqe ngjyrë kafe ose të errët.

Boronica mbi fotografinë dhe e saj kultivimi
Boronica për fotot e aksioneve të njohur me lehtësi nga pamja e tyre. Ajo ndryshon nga manaferrat të tjera në dritë blu. Nëse marrim parasysh shijen, atëherë boronica janë boronica shumë më të ëmbël dhe më aromatike.

Në rritje patate nga fara
Ju jeni një kopshtar amator, dhe ju jeni ballafaquar me një pyetje të re për mënyrën se si do të rritet patate nga pasardhësit.

Hiller patates kurseni kohë
Për të mbledhur një kulture të mirë të patate-jo e lehtë, por jo shumë e komplikuar. Një vetëm ka për të ndjekur disa këshilla me të cilat ju rritet patate të mëdha dhe të shijshme.

Rrush tryezë Kopshtari Sensei
rrush tryezë Sensei Sensei Malaga. Vjen nga Franca. High-japin shumëllojshmëri të mesme. Maturohet në dekadën e tretë të muajit shtator.

Ulje të butë dhe të butë pleh
Raspberries kjo shkurre, e cila i jep një aromatik, të shijshme dhe shumë të dobishme manaferrat. Korrjes Raspberry gjithmonë do të jetë e mirë, në qoftë se një blerje e mirë, varieteteve rezistente, përdorni një pleh të veçantë për raspberries, të kujdeset për atë.
<<      1   2   3   4   5   6       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat e marra nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i takojnë mbajtësit të tyre përkatëse